Warning: The magic method GADWP_Manager::__wakeup() must have public visibility in /var/www/vhosts/ferdinandborger.nl/webspace/httpdocs/ferdinandborger.nl/wp-content/plugins/google-analytics-dashboard-for-wp/gadwp.php on line 76 Deprecated: Optional parameter $filter declared before required parameter $metric is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/ferdinandborger.nl/webspace/httpdocs/ferdinandborger.nl/wp-content/plugins/google-analytics-dashboard-for-wp/tools/gapi.php on line 539 Engel | Ferdinand Borger
Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Engel

4 oktober 2019 | Door | 1 reactie

Comments

  1. Raak beschreven. Zo zijn engelen deel van het gewone leven en tillen ze het tegelijkertijd boven dat alledaagse gewone leven uit. Het laat me weer eens nadenken over wat toeval is; is dat toevalligheid of iets wat je toe valt? Mooi verwoord en met prachtige muziek.

Voeg een reactie toe

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.